UNA Montenegro sponzor trke Extreme Wolf Race 2022

Nazad na Vijesti

UNA Montenegro sponzor trke Extreme Wolf Race 2022


U subotu 19.03.2022 u Gornjoj Lastvi (Tivat) održana je prva avanturistička trka za djecu pod nazivom “Extreme Wolf Race 2022”.

extreme wolf race 2022

“Gornja Lastva i obronci Vrmca po kojima se odvijala trka su u subotu odzvanjali od dječijih glasova, a po priči starosjedilaca slični događaj u kojima je učestvovao toliki broj djece nikada ranije nije bio organizovan” – kazao je Dejan Milošević, predsjednik Avanturističkog kluba K4 i direktor trke.

Organizaciju trke finansijski i medijski pomogli su razni sponzori, među kojima su i Opština Tivat i Turistička organizacija Opštine Tivat, a svoj doprinos dala je i firma UNA Montenegro koja je obezbijedila terenska vozila za praćenje trke.

U trci je učestvovalo više od 200 učesnika iz više crnogorskih opština, što je premašilo očekivanja organizatora, s obzirom da ovakav događaj nikada ranije nije organizovan.

Najbolji rezultat ostvarili su takmičari iz tivatskog avanturističkog kluba K4 sa 16 medalja, dok su takmičari iz drugih opština izrazili zadovoljstvo radi dobre organizacije te potvrdili svoje učešće i za narednu godinu.

D60 5592 scaled

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti
Upravo ste dodali ovaj proizvod u kolica: