Nagradna igra – Ulov mjeseca JUL 2022

Nazad na Vijesti

Nagradna igra – Ulov mjeseca JUL 2022


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca jula, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Petar Petrović sa ulovljenim rombunom od 2,9 kg.

Rombun je uhvaćen u zalazak sunca blizu Krašića, i to štapom / DTD kačanicom. Korištene su veće udice VMC i jači predvez – Sufix fluorocarbon 0.40mm. Ulov je ostvaren na dubini od 23m, a za mamac je korišten kanjoč.

Ulov mjeseca jul 2022 prvo mjesto

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Luka Marković sa oradom od 6.1 kg.

Kako kaže Luka, ulov je ostvaren u samo svitanje, tehnikom “šulja”. Orada je ulovljena na 6 metara dubine, a tom prilikom je korištena podvodna puška.

ulov mjeseca jul 2022 drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Vuk Mandić sa pagrom krunašem od 9,6kg.

Prema Vukovim riječima, krunaš je zagrizao živog lignja na 26 metara dubine.

“Najveći problem bio je podići ga sa dna. Borba je trajala 5 minuta, a kako je podignut sa dna, sa lakoćom je unesen u barku.”

Tehnika koja je korišćena je panula sa živom lignjom.

ulov mjeseca jul 2022 trece mjesto

Specijalne poklone za sve nagrađene obezbijedio je naš partner MOONSHINE BAITS, sponzor julskog izdanja nagradne igre ULOV MJESECA. U pitanju su silikonske varalice ručne izrade, koje možete vidjeti u nastavku:

moonshine baits

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti