Prvi Dräger Safety Car Roadshow u Tivtu 30. avgusta

Nazad na Vijesti

Prvi Dräger Safety Car Roadshow u Tivtu 30. avgusta


Na naše veliko zadovoljstvo, čast nam je da vas obavijestimo o zvaničnoj posjeti najbolje svjetske kompanije, lidera u svijetu sigurnosne opreme, opreme za zaštitu i spasavanje kao i medicinske opreme, kompanije Dräger AG & Co. KGaA.

drager safety car

Kao njihov partner, ovlašćeni distributer i serviser za Crnu Goru, firma UNA Safety and Service vas ovim putem obavještava da će se prvi Dräger Safety Car Roadshow u Crnoj Gori održati 30. avgusta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova u Tivtu, na gradskoj rivi Pine.

Dobrodošli!



O kompaniji Dräger

Dräger je vodeća međunarodna kompanija u proizvodnji medicinske, zaštitne i sigurnosne opreme. Od 1889. Dräger razvija napredne tehničke uređaje i rješenja kojima vjeruju korisnici širom svijeta.

Proizvodi kompanije Dräger se mogu naći u bolnicama, industriji, rudnicima ili u sektorima za vandredne situacije, a sve u zavisnosti od proizvodnog sektora kojem pripadaju – medicinska ili zaštitna i bezbednosna oprema.

UNA Safety and Service kao partner kompanije u Crnoj Gori obezbjeđuje prodaju, servis i podršku za cjelokupan asortiman proizvoda. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Posjetite website UNA Safety and Service i pogledajte koje sve usluge nudi naša firma.

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti
Upravo ste dodali ovaj proizvod u kolica: