Nagradna igra – Ulov mjeseca OKTOBAR 2022

Nazad na Vijesti

Nagradna igra – Ulov mjeseca OKTOBAR 2022


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca oktobra, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Nikša Miljanić sa ulovljenom kernjom od 19 kg.

Kernja je ulovljena u podmorju Tivatskog zaliva, na dubini od 25m u jednom procijepu u velikoj stijeni. Nikša je svoj ulov opisao sljedećim riječima.

“Poziciju je pronašao moj prijatelj i barkariol Stefan Radunović uz pomoć mog Garmin sonara. Vađenje kernje iz rupe trajalo je oko sat vremena. Pucao sam je prvo mojom novom puškom Predator 90cm, a onda osigurao 75icom. Nakon dužeg čupanja, kernju sam iz rupe izvukao kukom.”

1-UlovMjesecaOktobar2022

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Bojan Kovačević sa šanpjerom od 2.1 kg.

Bojan je šanpjera ulovio na 30m dubine. Uhvaćen je na donju pušću Silicone Papalina 45g. Od opreme korištena je karola ‘Srednja Una’, najlon 0.40 Formax Casting flex, fluorocarbon 0.28 Duel HD.

“Poslije par komada liganja zakačilo se nešto. Pomislio sam da je hobotnica, jer je čudno kontru davalo na ruci. Kako smo vukli sve je teže bilo jer je najlon bio mokar i rezao je ruke”, rekao je Bojan i dodao “Kad je šanpjer došao ispod barke, nismo vjerovali da je to to što gledamo.”

Ulov mjeseca oktobra 2022 drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Evald Alivodić sa zubatcem od 9,5kg.

Zubatac je ulovljen na području barskog akvatorijuma, na dubini od 30 metara. Od opreme Evald je koristio štap Sakura Shukan i mašinicu Okuma Azores, a kao mamac korišćena je živa lignja.

Ulov mjeseca oktobra 2022 treće mjesto

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti