Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2022

Nazad na Vijesti
Ulov mjeseca avgust 2022

Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2022


Našu nagradnu igru “Ulov mjeseca – ulov godine” priveli smo kraju za 2022 godinu.

Naš žiri je i ove godine imao težak posao da odabere tri najbolja ulova, pa smo se još jednom odlučili da dodijelimo i dvije specijalne nagrade.
Kao i ranijih godina, pobjednici će dobiti vaučere za kupovinu, kao i simbolične diplome firme UNA.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Zoran Ćuk koji je u avgustu ulovio tunu tešku 180kg.

Zoran je kao mamac koristio živu skušu, dok je borba sa tunom trajala preko dva i po sata!

Od opreme korištena je mašinica Shimano Tiagra 80lb, te najlon 1.00mm.

Ulov mjeseca avgust 2022

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 100 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Zoran Radović sa ulovljenom tunom od 120kg.

Tuna dužine 2.2m ulovljena je u decembru, na potezu Bar – Sutomore. Kao mamac korištena je živa iglica, a borba je trajala čitavih pet sati! Zoran je za ovaj ulov koristio štap Kali Kunnan Kayo 80lb, mašinicu Penn Senator 115, najlon Xzoga 100lg. Sva oprema je kupljena u prodavnici Sipa Bar.

01UlovMjesecaDecembar2022

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Marko Krivokapić sa ulovljenom tunom od 62kg.

Tuna je ulovljena u novembru, podvodnom puškom SeaBeast 105 paranak sistem, na dubini od 14 metara. Poslije pogotka, tuna je nakon 20 minuta borbe izvađena u čamac.

Ulov mjeseca novembar 2022

Specijalnu nagradu i vaučer u iznosu od 30 eura koga mogu potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojili su Nikola Bjelanović sa ulovljenom oradom od 6,750 kg i Petar Petrović sa ulovljenim rombunom od 2.9 kg.

Nikola je oradu uhvatio u junu, i to u Kotorskom zalivu, a pri ulovu je korištena podvodna puška.

Petar je svoj ulov ostvario u julu, a opisao ga je tada ovim riječima:

“Rombun je uhvaćen u zalazak sunca blizu Krašića, i to štapom / DTD kačanicom. Korištene su veće udice VMC i jači predvez – Sufix fluorocarbon 0.40mm. Ulov je ostvaren na dubini od 23m, a za mamac je korišten kanjoč.”

Ulov mjeseca jun 2022 prvo mjesto
Ulov mjeseca jul 2022 prvo mjesto

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti