Nagradna igra – Ulov mjeseca JANUAR 2023

Nazad na Vijesti
Ulov mjeseca januar 2023

Nagradna igra – Ulov mjeseca JANUAR 2023


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca januara, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dragan Vujović sa ulovljenom tunom od 70 kg.

Tuna je ulovljena iza ostrva Sv Nikola, i to tehnikom drifting na živu skušu. Dragan tvrdi kako je borba bila odlična, te da je tuna izvukla masu najlona. Izvađena je, kako kaže, za 25 minuta.

Ulov mjeseca januar 2023 prvo mjesto

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Ilija Marković sa lignjom od 1.2 kg.

Ilija je lignju ulovio štapom sa obale u Donjoj Lastvi. Štap korišten za ovaj ulov bio je marke Yuki, upredenica Shimano Kairiki 0.12, a pušća DTD Ballistic.

Ulov mjeseca januar 2023 drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Mijomir Bošković sa brancinom od 4.650kg.

Mijomirov opis ulova prenosimo vam u cjelosti:

“Sa brancinima se nikad ne zna. Strpljenje je osnovni preduslov.Dobar štap,sigurna mašinica i silikonske varalice, primjerene vodenoj struji su nezamjenljiv uslov. Stalno sam na vodi sa štapom u rukama. Fanatični sam zaljubljenik u ribolov i dovoljno sam strpljiv. Čekao sam i načekao. Nakon nekoliko brancina od tri do četiri kg , naletio je i ovaj kapitalac – 4,650 kg. Mašinica Šimano, konac 0,25 mm i silikonke. Ušće Bojane, polovina januara, poslije ponoći. Probajte. Posrećiće se i vama.”

Ulov mjeseca januar 2023 trece mjesto

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti