Nagradna igra – Ulov mjeseca april 2024

Nazad na Vijesti
Ulov mjeseca april 2024

Nagradna igra – Ulov mjeseca april 2024


Priveli smo kraju izbor za aprilski Ulov mjeseca.
Pogledajte nagrađene ribolovce.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 70 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Miloš Nikolić sa ulovljenom tunom od 85kg.

Tuna je ulovljena u barskom akvatorijumu, na živu ješku – skušu. Borba je trajala 1h 30 min, i, pored svih poteškoća (pucanja kaiša na borbenom prsluku, loma borbenog pojasa), Miloš je tunu uspio savladati solo u čamcu.

“Poslije 25 minuta, trolling tehnikom, zakačio sam tunu tešku 85kg očišćenu. Lovio sam na dva štapa: jedan je bio postavljen na 10 metara dubine, a drugi na površini. Udarila je na površinu.”, rekao je Miloš.

On je za ovaj ulov koristio štap Penn Conflict 20-30lb, čekrk Makaira 10 special edition, strunu Varivas 0.24, osnovni najlon Awashima 0.7, predvez Seaguar PR Tuna 0.7, te udicu Gamakatsu 7/0.

Ulov mjeseca april 2024

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Marko Krivokapić sa škarmom od 4.88kg.

Škarmovi su ulovljeni podvodnom puškom SeaBeast 90 Paranak. Tehnika “na čeku”, na dubini od 9m.

Ulov mjeseca april drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dejan Klimenko sa zubatcem od 8.8kg

Zubatac je ulovljen kod Valdanosa, na dubini od 49 metara. Mamac je bila lignja, a borba je trajala 10-15 min.

Dejan je za ovaj ulov koristio štap Tica Vasabi i mašinicu Avet Raptur.

Ulov mjeseca april treće mjesto

Da biste se prijavili za nagradnu igru potrebno je da nam pošaljete sliku ulova zajedno sa ribolovcem, broj ribarske dozvole, težinu ulovljenog primjerka kao i način na koji je došlo do ulova (odnosno interesantnu ribarsku priču).

Prijavite se! Podijelite sa nama svoju ribarsku priču!

E-mail 📧 info@una.me

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti