Marine Center

Back to Vijesti

Marine Center

UNA je 2016 sa ponosom otvorila prvi i jedinstveni MARINE CENTAR u Crnoj Gori, koji se nalazi na strateškoj lokaciji – glavnom magistralnom putu Budva, Kotor, Tivat u mjestu Radanovići – Kotor. Na površini od 1000m2, mozete pronaci preko 10.000 artikala i širok asortiman proizvoda  za ronjenje, ribolov, nautičkog programa (elektronskih uređaja, uređaja za navigaciju, vanbrodskih motora, gumenjaka), specijalizovanih sredstava za čišćenje i održavanje plovila i još mnogo toga.

Naši kupci su i naš priotritet, pa u skladu sa njihovim potrebama omogućavamo i kataloško naručivanje robe sa brzom isporukom, u ljetnjem period I do 7 dana.

In the clear retail space of the newly opened center there is an exhibition area with boats, equipment for water sports activities (kayaks, skis, boards, boards, etc.).

U Marine Centru omogućeno se i servisiranje splavova za spasavanje, servis gumenjaka, protivpožarnih aparata i opreme, a sve u okviru obavljanja djelatnosti firme Antipiros & Una koja posluje u sistemu “joint venture” sa firmom Antipiros Split.

Share this post

Back to Vijesti