Ulov mjeseca – Oktobar 2016

Back to News

Ulov mjeseca – Oktobar 2016

Imamo dobitnike za mjesec Oktobar 2016 za nagradnu igru: ULOV MJESECA:

  1. Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU u Radanovićima, osvojio je Nenad Ljubojević iz Tivta sa ulovljenim brancinom od 6,8 kg na Boniće štapom sa obale, sa varalicom jackfin 210 u popodnevnim časovima.
    oktobar-prvo-mjesto-nenad-ljubojevic-brancin-6-8kg
  2. Drugo mjestoi vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU u Radanovićima, osvojio je Ljubiša Krajišnik član kluba Zubatac Kotor, takođe sa brancinom koji je bio nešto manji – 6.6kg. Brancin je ulovljen štapom sa obale u ranim jutarnjim časovima u Dobroti na oparen brijeg. Od opreme je korišten štap Major Craft X-Ride Seabass akcije 15-42. Mašinica Shimano Stradik 400Xg. Struna Sunline 12lb i predvez fc.Seaguar 0,285 kopca Gamakatsu i varalica DUO. Tide Minnow slim. Clear Blue Back 175mm
  3. Treće mjestoi vaučer u iznosu od 20 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU u Radanovićima, osvojila je dama, Lidija Vukić iz Herceg Novog sa oradom od 2,9kg ulovljenom na volka na dubini oko 20m, takođe štapom sa obale.
    oktobar-trece-mjesto-li-dija-vukic-orada-29kg

CESTITAMO SVIM DOBITNICIMA NAGRADA!

Pridruzite se i VI i budite i dio sjajne porodice UNA ribara. Zelimo vam dobar ulov !

Sa nama se love najbolje ribe – UNA Montenegro 

Share this post

Back to News