Ulov mjeseca – JUN 2017

Back to News

Ulov mjeseca – JUN 2017

Imamo dobitnike za mjesec JUN 2017 za nagradnu igru: ULOV MJESECA:

Prvo mjesto I vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA, ili Marine Centru na Radanovićima osvojio je Perica Dabanović sa ulovljenom licom od 13,7kg. Lica je ulovljena na lokaciji barskog akvatorijuma. Kao mamac korištena je varalica “Rapala magnum” 13cm. Od opreme je korišten štap “Penn”, mašinica “Daiwa”, najlon 0.50 “Tubertini”. Perica je član kluba “KSR Pristan”. U junu mjesecu Perica je imao još jedan ulov, u pitanju je gof od 28.3kg.

JUN prvo mjesto Perica Dabanović lica 13.7kg 2

Drugo mjesto I vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA, ili Marine Centru na Radanovićima osvojio je Mlađan Gopčević sa ulovljenom hobotnicom od 7kg.

Kako piše Mlađan: „U Orahovcu na pristaništu Trestenik datuma : 03.06.2017god. uvidio sam veliku hobotnicu i brzo potrčao da uzmem osti. Dotrčao sam sa ostima do mjesta gdje sam je vidio ali je nisam odmah mogao pronaći . Poslije nekoliko minuta uvidio sam je ispod barke, pogodio ostima i izvukao je vani. Stavio sam je na vagu i bila je teška 7 kg. Ovo je moj najveći ulov do sada ali se nadam da će biti i većih . VELIKI POZDRAV MLAĐAN GOPČEVIĆ , 14 godina“

 

Jun drugo mjesto Petar Gopčević hobotnica 7kg

Treće mjesto I vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama osvojio je Ilko Klakor sa ulovljenom iglicom dužine 98 cm i težine 1550 grama. Iglica je ulovljena u sumrak panulom i varalicom rapala “sardun” ispod Krašića.

JUN treće mjesto Ilko Klakor iglica 1.55kg

Sa nama se love najbolje ribe!

Pridruzite se i VI i budite i dio sjajne porodice UNA ribara. Zelimo vam dobar ulov !

Sa nama se love najbolje ribe – UNA Montenegro 

Share this post

Back to News