Ulov godine 2017

Back to News

Ulov godine 2017

Našu nagradnu igru “Ulov mjeseca – ulov godine” priveli smo kraju za 2017 godinu.

Odabrali smo tri dobitnika za ULOV GODINE 2017.

Dobitnici će moći svoje vaučere da iskoriste u našim maloprodajnim objektima “ Sipa” kao I Marine Centru, Radanovići. Takođe će ih pripasti i simbolična diploma firme UNA.

 

Odlukom žirija nagrađeni su:

Prvo mjesto I vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU, Radanovići osvojio je Milan Milić sa grdobinom od 35.5kg.

Dakle kako kaže naš prvoplasirani ribolovac:

“ “grdobina mrkulja” kako piše u knjigama o ribljim vrstama,  navodno narasta do 40kg. Ova moja je bila od 35.5kg. Što se tiče Ulcinja niko nije ulovio veću. Prilikom vadjenja iz mora mislio sam da sam ulovio neko drvo-panj… Kad je dospjela u čamac nisam mogao vjerovati da uopšte postoji tolika.
Digao sam je sa 35m dubine … sa muljevitog dna. U okolini ostrva Stari Ulcinj (na medji sa opstinom Bar).
Dužina grdobine je bila 140cm.  Na lokalnom portalu neko je objavio priču o ulovljenom čudovištu. Mnogi gradjani su se slikali  sa njom, bila je prava atrakcija ”

prvo mjesto Milan Milić grdobina 33.5kg UNA

Drugo mjesto I vaučer u iznosu od 100 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU, Radanovići osvojio je Grivić Božidar sa ulovljenom kernjom od 25 kg.

Dana 23. septembra u ranim jutarnjim časovima kernja je ulovljena tehnikom podvodnog ribolova na Platamunima. Božidar je član sam kluba za sportski ribolov Tuna, Budva, I bavi se profesionalnim podvodnim ribolovom.

drugo mjesto Božidar Grivić kernja 25kg

Treće mjesto I vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u maloprodajama Sipa ili našem novom MARINE CENTRU, Radanovići osvojio je Goran Kovačević  sa ulovljenim kanjcem od 450 grama.

Kanjac je uhvaćen 23.03. na lokaciji „Rt Veslo“ a njeska je bila svježa sardela. Do sada najveći zabilježeni primjerak kanjca je 420 grama.

treće mjesto Kovačević Goran Kanjac 450grama UNA

Nagradna igra se nastavlja i u 2018-oj godini!

CESTITAMO SVIM DOBITNICIMA NAGRADA!

Pridruzite se i VI i budite  dio sjajne porodice UNA ribara. Zelimo vam dobar ulov !

Sa nama se love najbolje ribe!

Share this post

Back to News