Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2021

Back to News

Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2021


Našu nagradnu igru “Ulov mjeseca – ulov godine” priveli smo kraju za 2021 godinu.
Ovogodišnja konkurencija bila je veoma jaka, pa je naš žiri bio 'na slatkim mukama'. Pored tri dobitnika za ULOV GODINE 2021, dodijeljene su i dvije specijalne nagrade za izuzetan ulov.
Kao što je i do sada bio običaj, pobjednici će dobiti vaučere za kupovinu, a takođe će ih pripasti i simbolična diploma firme UNA.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Predrag Đuković koji je u aprilu u Krašićima ulovio ugora teškog 25kg.

Peđi je u ovom izazovnom lovu pomogao profesionalni ribolovac i kuvar Milan Popović iz Bara, pa se prisjećamo njegovog doživljaja:

“Takav plijen u moru bio je izuzetno opasan za lov, zbog svoje nevjerovatne snage. Kod nas su uglavnom lovljeni ugori čija je težina dva, tri kilograma, a najveći ulovljeni imao je deset. Ugor kojeg je Peđa ulovio imao je preko 25 kilograma. Pored toga što je ovo prava atrakcija, imali smo sreće da ga ulovimo na dubini od 10 metara, s obzirom da se ova vrsta nalazi obično mnogo dublje u moru.“, rekao je tada Popović.

Ulov mjeseca APRIL - Pedja Djukovic (ugor 25kg)

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 100 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Miloš Magud sa ulovljenim brancinom od 8kg.

Miloš nije dugo čekao da svoj doživljaj podijeli sa našim kolegama u Marine Centru u Radanovićima, koji su imali priliku da svjedoče nesvakidašnjem ulovu. Pomenuo je tim putem kako je kompletnu opremu za ovaj ulov trgovao upravo u SIPA prodavnicama.

Prema njegovim riječima, brancin je uhvaćen tehnikom spinning sa obale u Tivatskom zalivu, a tom prilikom korištena je varalica gavica.

Ulov mejseca novembra Milos Magud prvo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Goran Vukčević sa ulovljenom tunom od 80kg.

Tuna je ulovljena 29. jula u Baru. U čamcu je završila poslije svega 20 minuta borbe…

Oprema koja je tom prilikom korištena: štap – Okuma Makaira 50 lbs, mašinica – Shimano Tiagra 30lbs, najlon – Varivas 100 lbs, predvez – Seguar 100 lbs

Mjesto ulova – Ponta Voluice na 200m od obale, ješka – živi širun.

Goran je član RSK Lampuga iz Dobre Vode, Bar.

JUL prvo mjesto Goran Vukcevic tuna 80kg

Specijalnu nagradu i vaučer u iznosu od 30 eura koga mogu potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojili su Goran Kovačević sa ulovljenim šanpjerom od 2,4kg i Boško Jovanović sa ulovljenom bukvom od 452 gr.

Goran, koji je član KSR „Jugole Grakalić“ iz Herceg Novog, opisao je svoj ulov sljedećim riječima:

„Dana 12.06. oko 19 časova ulovio sam u Bokokotorskom zalivu u blizini rta Kobila šanpjera 2,4 kg. Štap je bio Tubertini Seacore 3,2m , mašinice Shimano Saragosa 5000 a fluorokarbon Varivas 0,285 mm. Njeska je bila svježa sardela.”

Boško je svoj kapitalni primjerak bukve, koja inače naraste do pola kila, uhvatio štapom sa obale u Lastvi u Tivtu. Oprema koju je koristio pri ulovu bila je sljedeća: najlon 0.25, udice mustad 4, mamac piletina.

Jun prvo mjesto Goran Kovacevic sanpijer 24kg
Februar 1 mjesto Bosko Jovanovic bukva 452g

Share this post

Back to News