Nagradna igra – Ulov mjeseca FEBRUAR 2022

Back to News
Ulov mjeseca februar

Nagradna igra – Ulov mjeseca FEBRUAR 2022


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca januara, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dalibor Lečić sa ulovljenom tunom od 36.5 kg.

Tuna je ulovljena sa čamca u Ulcinju između dva ušća na oko 2km od obale, i to spinning tehnikom na silikon od 18 cm ručne izrade.

“Borba je trajala oko pola sata, skoro 20 minuta mi se samo zakopala ispod barke i nije htjela gore.”, kaže Dalibor.

Od opreme je koristio štap Rapture Blue Fin 13 kg i mašinicu Daiwa BG 8000.

UlovMjesecaPrvoMjestoDaliborLecic

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Gordan Furulija sa lignjem od 1.100 grama.

Gordan je ovaj ulov ostvario sa mula ispred hotela Delfin u Bijeloj – Herceg Novi. Kako Gordan kaže, liganj je ulovljen na pušću DTD (škamp veliki trojka) kupljenu u Sipa prodavnicama ribomaterijala. Korišćeni su najlon 0,30mm, štap i mašinica kineske proizvodnje.

Ulov mjeseca februar 2022 drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Milivoj Čavor sa lignjem od 900g.

Liganj je ulovljen sa ponte u Prčanju, a Milivoj nam opisuje kako se u prvi mah činilo da pušću juri sipa. Dodao je kako je kompletna oprema korišćena pri ovom ulovu kupljena u Sipa prodavnici.

Ulov mjeseca februar trece mjesto

Share this post

Back to News