Načini isporuke

Isporuka

1.   Trenutak prihvatanja narudžbe

Nakon naručivanja proizvoda u zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana. Bićete obavješteni o statusu Vaše narudžbe putem email-a ili putem telefona koji ste naveli tokom procesa naručivanja. Narudžba je prihvaćena od strane Una d.o.o  tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

2. Rok isporuke

Period isporuke narudžbe je 2 do 7 radnih dana, u zavisnosti od dostupnosti artikla i adrese dostave.

3. Kašnjenje isporuke

 U slučaju kašnjenja isporuke krivicom Una d.o.o., kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

 

4. Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom, cijena isporuke biće jasno naznačena i nije dio cijene proizvoda koju vidite na Web sajtu. Troškovi isporuke se dodaju na cijenu proizvoda i iskazani su uz cijenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu. U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi  kupac, osim ako za uzrok zamjene nije odgovorna Una d.o.o.

Možemo podijeliti Vašu narudžbu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Na stranici proizvoda jasno je naznačeno stanje/trenutna dostupnost proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan za kupovinu moguće oznake su „na zalihama“ ili „dostupno za naručivanje“.

Naručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku naručivanja imali oznaku „na zalihama“ biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde narudžbe od strane Une, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu naručivanja imali oznaku „dostupno za naručivanje“ maksimalni rok isporuke biti veći, što će Vam biti naknadno javljeno telefonski ili e-mailom.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na zalihama“ kao i proizvod/proizvode „dostupno za naručivanje“ dobiće dva obaviještenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz obaviještenje kupcu na imejl će stići i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustanak od ugovora i prava i obaveze kupaca.

5. Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08-20sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije .

Molimo Vas da prilikom isporuke, a prije potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate isporučeni proizvod i da sva eventualno uočena oštećenja robe ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H prijavite službi reklamacija Une na broj telefona 067/228684, ili na mail info@una.me. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.