Načini isporuke

Isporuka

1.   Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja isporuke se vrše beskontaktno, jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim okolnostima u državi, a u cilju prevencije širenja pandemije, isporuka proizvoda vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih danaanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane Una d.o.o  tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

2. Rok isporuke

 Period isporuke porudžbine je 7 radnihdana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene  prvog sljedećeg radnog dana.

 

3. Kašnjenje isporuke

 U slučaju kašnjenja isporuke krivicom Una d.o.o., kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

 

4. Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom, cijena isporuke biće jasno naznačena, i nije dio cijene proizvoda koju vidite na Web sajtu. Troškovi isporuke se dodaju na cijenu proizvoda i iskazani su uz cijenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu. U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi  kupacu, osim ako za uzrok zamjene nije odgovorna Una d.o.o. Možemo podijeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Na stranici proizvoda, lijevo od cijene, jasno je naznačeno stanje proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan za kupovinu moguće oznake su „na zalihama“ ili „dostupno za naručivanje“.

Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja imali oznaku „na zalihama“ biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane Une, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu naručivanja imali oznaku „dostupno za naručivanje“ maksimalni rok isporuke biti 10 radnih dana.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na zalihama“ kao i proizvod/proizvode „dostupno za naručivanje“ dobiće dva obaviještenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz obaviještenje kupcu na imejl će stići i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustanak od ugovora i prava i obaveze kupaca.

5. Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08-20sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije .

Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim okolnostima u državi, a u cilju prevencije širenja pandemije, isporuka proizvoda vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana.U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.

Molimo Vas da prilikom isporuke, a prije potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate isporučeni proizvod i da sva eventualno uočena oštećenja robe ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H prijavite službi reklamacija Une na broj telefona 067/228684, ili na mail info@una.me. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene.Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.