UNA sa ponosom predstavlja brend Helly Hansen Workwear

Back to News
Helly Hansen Workwear

UNA sa ponosom predstavlja brend Helly Hansen Workwear


Čast nam je da obavijestimo sve naše klijente da je firma UNA Montenegro postala zvanični uvoznik radne odjeće renomiranog norveškog brenda Helly Hansen Workwear.

Helly Hansen workwear

Sve veća prepoznatljivost naše kompanije u polju zaštite i sigurnosti na radu, te povećane potrebe tržišta za kvalitetnom radnom i zaštitnom odjećom, doveli su do toga da dugogodišnju uspješnu saradnju sa kompanijom Helly Hansen u domenu sportske odjeće podignemo na viši nivo, te takođe postanemo uvoznik njihovog sve popularnijeg Workwear brenda za Crnu Goru.

Brend Helly Hansen Workwear ističe se vrhunskim kvalitetom i dizajnom svojih proizvoda, koji su izrađeni da opstanu i pruže zaštitu i u najzahtjevnijim vanjskim uslovima. Lider u izradi vodootporne i višeslojne odjeće, Helly Hansen je inovativan i pouzdan brend koji traje gotovo 150 godina.


Neki od HH Workwear proizvoda:


O brendu HELLY HANSEN WORKWEAR

HELLY HANSEN firma osnovana je u Norveškoj davne 1877. godine. Počela je tada sa vodootpornom odjećom za ribare, a kasnije je svoju proizvodnju proširila i na druga polja – između ostalog na odjeću za skijanje, jedrenje itd.

Iako danas pretežno poznata po liniji sportske odjeće (sportswear), firma Helly Hansen je zapravo svoju ekspanziju započela upravo proizvodnjom zaštitne i radne odjeće. Danas su vodeći skandinavski proizvođač, a prepoznati su i kao jedan od vodećih svjetskih brendova u ovom polju.

3Layer

Ono po čemu se Helly Hansen Workwear posebno ističe u odnosu na ostale brendove je troslojni sistem zaštite, koji je predstavljen još sedamdesetih godina prošlog vijeka. On se oslanja na sljedeća tri sloja zaštite:

OSNOVNI – Koristeći LIFA® tehnologiju, cilj ovog sloja je da tijelo ostane suvo u svim okolnostima.

SREDNJI – U hladnijim uslovima, ovaj sloj zadržava tjelesnu toplotu i čini vas ugrijanim.

ZAŠTITNI – Završna komponenta troslojnog sistema je vanjski, zaštitni sloj. Pomoću nagrađivane Helly Tech® vodootporne membrane, stvoren je širok izbor zaštitnih jakni za sva godišnja doba.

Pregledajte aktuelni Helly Hansen Workwear katalog i istražite kompletnu ponudu zaštitne i radne odjeće.

Share this post

Back to News
You've just added this product to the cart: