Nagradna igra – Ulov mjeseca NOVEMBAR 2022

Back to News
Ulov mjeseca novembar 2022

Nagradna igra – Ulov mjeseca NOVEMBAR 2022


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca novembra. Konkurencija je bila veoma jaka, pa smo bili prinuđeni da dodijelimo četiri nagrade, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Marko Krivokapić sa ulovljenom tunom od 62 kg.

Tuna je ulovljena podvodnom puškom SeaBeast 105 paranak sistem, na dubini od 14 metara. Poslije pogotka, tuna je nakon 20 minuta borbe izvađena u čamac.

Ulov mjeseca novembar 2022

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Nikša Miljanić sa gofom od 23 kg.

Nikša je gofa ulovio “na čeku”, na 35 metara dubine u jednoj olupini u blizini Budve.

Ulov mjeseca novembra 2022 drugo mjesto

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Dalibor Lečić sa brancinom od 6,9kg.

Brancin je ulovljen na rijeci Bojani, tehnikom spinning. Dalibor je za ovaj ulov koristio mašinicu Okuma Expiror 3000, štap Xzoga Black Mamba Venom 1030, upredenicu Sakura 12lb i varalicu silikonca ručne izrade.

Ulov mjeseca novembar 2022 trece mjesto

Zbog sjajnog ulova, žiri je odlučio da još jedno Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru dodijeli Bobanu Radoševiću za kernju od 16,2kg.

Boban je kernju ulovlio podvodnom puškom u blizi Čanja, na dubini od 32 metra.

Ulov mejseca novembar 2022 trece mjesto Boban Radosevic

Share this post

Back to News