CAP za novu 2020. godinu: Cap Camarat 12.5 WA

Back to News

CAP za novu 2020. godinu: Cap Camarat 12.5 WA

Cap Camarat 12.5 WA, koji ulazi u svijet izuzetno luksuznih, velikih kruzera sa vanbrodskim motorima


Novi Cap Camarat 12.5 WA odražava duh Cap Camarat, alisu i dalje se temelj performanse na moru, udobnosti života na brodu i inovativan izgled.

Ulazeći u svijet izuzetno luksuznih, velikih kruzera sa vanbrodskim motorima , novi Cap Camarat 12.5 WA sadrži sljedeće glavne tačke:

Prestižni dizajneri

Kombinovani talenti Michaela Petersa koji je dizajnirao veličanstveni V trup i Sarrazinovog studia za dizajn, koji su zamislili ovaj čisti dizajn kako bi reinterpretirali dizajn potpisa Cap Caprat, omogućuju ovom novom Cap Camaratu 12.5 WA da uđe u svijet luksuza.

Performanse na visokom nivo

Sa maksimalnom snagom od 900 KS (2 x 450 KS ili 3 x 300 KS) i V trupom bez stepenika, koji je dizajnirao Michael Peters, jedan od najboljih svjetskih stručnjaka, njegove performanse ispunjavaju sva očekivanja. Početna testiranja na moru potvrđuju visoke performanse i nevjerojatnu udobnost krstarenja.

Velike dimenzije

Maksimalna dužina 11m90 i maksimalna širina 3m58 omogućuju dobro definisane životne prostore i savršenu ergonomiju u novom pristupu plovila sa vanbrodskim motorom.


Glavne inovacije

U duhu Cap Camarat savršeno uravnoteženi životni prostori integriraju neke velike inovacije. Prednji salon sa okrenutim sjedištima nudi izvanredan dodatni životni prostor. Terasa u pilotskoj kabini izvanredan je životni prostor na sidrištu. Spoljna kuhinja sa više konfiguracija postaje centralno mjesto plovila.

Luksuzni enterijeri

Luksuzni prostor i odabrani materijali dodatno poboljšavaju i prenose duh Cap Camarat. Veliki kabina na krmi sa velikim ležajem i odvojenim prostorom za tuširanje doprinose izuzetnoj udobnosti na brodu. I na kraju, veliki prozori na moru otvaraju unutrašnji životni prostor prema ka spoljašnjosti.

Share this post

Back to News