Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2020

Back to News

Nagradna igra – ULOV GODINE POBJEDNICI 2020


Našu nagradnu igru “Ulov mjeseca – ulov godine” priveli smo kraju za 2020 godinu.
Odabrali smo tri dobitnika za ULOV GODINE 2020.
Pobjednici će dobiti vaučere za kupovinu, a takođe će ih pripasti i simbolična diploma firme UNA.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 150 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Miljan Knežević koji je ulovio tunu tešku 109 kg.

Kako priča Miljan: “Dana 01.08.2020. godine, oko 17.00 časova, kod ostrva Stari Ulcinj,  roneći na dah, ulovio sam tunu tešku 109 kilograma, dugu 205 centimetara.

Riba je ulovljena tehnikom na čeku, na dubini od 12 metara, a odstrijeljena je puškom. O mom ulovu su pisali su razni portali, a takođe I neki regionalni mediji. “

AVGUST PRVO MJESTO 2020

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 100 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Đakonovic Miloš sa ulovljenom tunom od 96kg.

Tuna je ulovljena u Baru, iza ponte Voluice. Dubina nekih 50-tak metara, možda pola milje od kraja.

Oprema: Mitchell štap sa rolerima 50/80, mašina Okuma Solterra 50W II, konac 100lb, podvez fc 100lb, udica Gamakats kovana 6/0.

Kako Miloš priča: “Borbena tuna, vukla je čamac sigurno sat vremena, za to vrijeme se nije znalo šta je dok nakon sat vremena nije zaronila do samog dna i onda krenula sa njenim karakteristicnim pumpanjem.

Borba je trajala još nekih sat vremena dok se nije pojavila grdosija pod čamcem. Bilo je malo drame oko prihvata kukom jer nije odustala sa borbom do samog kraja.

Ali uz pomoć djece i supruge koji su mi pravili društvo;  i nakon dva sata borbe je bila privezana za čamac. Mamac je bio krupan širun. “

ULOV GODINE DRUGO

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru, osvojio je Tomo Cvetković sa ulovljenim pagrom od 13kg.

Pagar je uhvaćen u večernjim časovima kod Baošića, na pendulu na živu lignju.

Od opreme je korišten štap Tubertini vitaliti, mašinica Penn squal 50, predvez fc 0.80, udice 2.0 Camor.

JUL PRVO MJESTO 2020

Share this post

Back to News