Nagradna igra – Ulov mjeseca januar 2024

Nazad na Vijesti

Nagradna igra – Ulov mjeseca januar 2024


Priveli smo kraju izbor za januarski Ulov mjeseca.
Pogledajte nagrađene ribolovce.

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 70 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Zoran Ćuk sa ulovljenim zubacem od 10.2kg i 92cm.

Zubatac je ulovljen na živog šnjura, na dubini od 38m, borba je trajala nekih 6 minuta.

Od opreme je korišten štap Xzoga troll igfa 195 20lb, mašinica Shimano ocean jigger, struna Daiwa 0.30, florocarbon 0.70 Xzoga.

JanuarPrvoMjesto ZoranCuk Zubatac10.2kg 1

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Evald Alivodić, takođe sa zubacem teškim 8.2kg.

Kao mamac je korištena živa lignja. Ulov je ostvaren na potezu Sutomore – Čanj. Od opreme je korišten štap Tubertini vitaliti 12/20lb. Mašinica Penn fantom. Borba je trajala 15min.

JanuarDrugoMjesto Evald Alivodic Zubatac8.2kg 1

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Nebojša Cvetanović sa lignjom od 980g.

Lignja je ulovljena na obali Đuraševića, štapom sa obale, u večernjim satima.

JanuarTreceMjesto NebojsaCvetanovic Lignja980g 1

Da biste se prijavili za nagradnu igru potrebno je da nam pošaljete sliku ulova zajedno sa ribolovcem, broj ribarske dozvole, težinu ulovljenog primjerka kao i način na koji je došlo do ulova (odnosno interesantnu ribarsku priču).

Prijavite se! Podijelite sa nama svoju ribarsku priču!

E-mail 📧 info@una.me

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti