Nagradna igra – Ulov mjeseca DECEMBAR 2021

Nazad na Vijesti
Ulov mjeseca decembar 2021

Nagradna igra – Ulov mjeseca DECEMBAR 2021


Priveli smo kraju i izbor za nagradu Ulov mjeseca decembra, a nagrađeni su sljedeći učesnici:

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Rajko Bojanović sa ulovljenim iglanom od 23kg.

Iglan je uhvaćen u blizini rta Platamuni, a za ovaj ulov korišten je štap Sakura 6000 30g, Duov gavun, pendula, konac 0.18 i predvez fluoro karbon 0.40.

Ulov mjeseca DECEMBAR 2021 Prvo mjesto

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dejan Stanjević sa hobotnicom od 6,2kg.

Hobotnica je uhvaćena udicom iz barke, pedesetak metara od Bjelila u Tivatskom zalivu na dubini od oko 10m. Dejan je za ulov koristio najlon i klizno olovo, a kao mamac korišten je mali živi rak za oradu.

Drugo mjesto ulov mjeseca Decembar 2021 Dejan Stanjevic

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Aleksandar Trebješanin sa lignjom od 1,155g.

Lignja je, kako kaže, uhvaćena iz barke, na relaciji Herceg Novi – Topla – Meljine, a način lova bio je pendulanje, pri čemu je korištena pendula Rapala GT 11. Od ostale opreme Aleksandar je koristio štap Okuma Fast Inchiku 2, te mašinicu Penn Pursuit II 5000.

Ulov mjeseca decembar 2021 trece mjesto Aleksandar Trebjesanin

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti