Garmin Marine ponovo br. 1

Nazad na Vijesti

Garmin Marine ponovo br. 1


Garmin Marine proglašen je proizvođačem godine osmi put zaredom od strane Nacionalne asocijacije pomorske elektronike (NMEA).

Garmin marine

Najinovativniji i najpriznatiji proizvođač brodske elektronike na svijetu sa ponosom objavljuje da je još jednom proglašen za proizvođača godine. Osmu godinu zaredom, Garmin kući donosi vrhunska priznanja i dodaje pet ‘Product of Excellence’ nagrada svom pobjedničkom nizu.


Poželjna titula proizvođača godine dodjeljuje se najpriznatijoj kompaniji u industriji brodske elektronike, i to za izvrsnost u uslugama proizvoda i podršci na terenu. Garmin je takođe nagrađen sa nagradom izvrsnosti proizvoda u kategorijama multifunkcionalnog displeja (MFD), autopilota, multimedijalne zabave, mobilne aplikacije – korisnosti, kao i sistema za automatsku identifikaciju (AIS). O ovim nagradama odlučuju NMEA dileri koji su specijalizovani za instaliranje brodske elektronike, kvalifikovani NMEA tehničari i kolege proizvođači pomorske elektronike.

“Ponosni smo što smo dio NMEA i počastvovani što nas naše kolege iz industrije i kupci smatraju proizvođačem godine”, rekao je Dan Bartel, potpredsjednik globalne potrošačke prodaje u Garminu. “Ove nagrade potvrđuju našu nepokolebljivu posvećenost dizajnu, proizvodnji, prodaji i podršci najboljoj pomorskoj elektronici u industriji, i potvrđuju naporan rad i posvećenost cijelog našeg tima”

Dizajnirani iznutra za život na otvorenom, Garmin proizvodi su napravili revoluciju u životu ribolovaca, mornara, pomoraca i entuzijasta svuda. Posvećen razvoju najinovativnije i najkvalitetnije brodske elektronike koju je industrija ikada poznavala, Garmin vjeruje da je svaki dan prilika za inovacije i šansa da se pobijedi juče. Ostali Garminovi brendovi uključuju Fusion i Navionics.

Pregledajte aktuelnu Garmin Marine ponudu na našem webshopu.

Deli ovu objavu

Nazad na Vijesti
Upravo ste dodali ovaj proizvod u kolica: